Βιοκαθαρισμός χαλιών

Η ΕXPRESS HELLAS που δραστηριοποιείται από το 1978 στον βιοκαθαρισμό χαλιών στην Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική διαθέτει πολυετή εμπειρία, παρέχοντας εγγύηση άριστου καθαρισμού,  υπεύθυνης φροντίδας και ασφαλής φύλαξης των χαλιών σας. Ο βιοκαθαρισμός χαλιών είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απομακρύνετε όλους τους βλαβερούς παθογόνους οργανισμούς από τα χαλιά σας!

Ο βιοκαθαρισμός χαλιών που εφαρμόζουμε, εξοντώνουν τους μικροοργανισμούς όπως τα ακάρεα, τους μύκητες και τα βακτήρια, για να πατάτε και να ακουμπάτε χωρίς φόβο πάνω σε ένα υγιές χαλί! Παράλληλα, πέρα από το ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης αλλεργιών και δερματοπαθειών που μπορούν να δημιουργηθούν από ένα βρώμικο χαλί!

Ο βιοκαθαρισμός των χαλιών σας στην EXPRESS HELLAS αποτελεί την ιδανική επιλογή καθώς καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τα χαλιά εις βάθος και με απόλυτη οργάνωση. Έτσι, χωρίς κόπο, προστατεύετε την οικογένεια σας, εξοικονομείτε χρόνο και εξασφαλίζετε την κατάλληλη φροντίδα των χαλιών σας, διατηρώντας τα σε άριστη κατάσταση για περισσότερο χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας +30 2310692242

 και ζητήστε προσφορά!

Εμπιστευτείτε στην EXPRESS HELLAS την υγιεινή του χώρου σας!

Γιατί να επιλέξω EXPRESS HELLAS για το βιοκαθαρισμό χαλιών;

 • Καθαρισμός χαλιών γρήγορα
 • Άμεση εξυπηρέτηση εντός Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής
 • Παραλαβή και παράδοση εντός 2 ημερών
 • Σύγχρονος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας
 • Παραπάνω από 45 χρόνια εμπειρίας
 • Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό 
 • Χρήση καθαριστικών φιλικά προς τα χαλιά σας και το περιβάλλον
 • Οικονομικότερες τιμές από όλη την αγορά

Καθαρά Χαλιά = Ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο σας!

Τι είναι ο Βιοκαθαρισμός;

Ο βιοκαθαρισμός των χαλιών είναι μία ιδιαίτερη αλλά απαραίτητη διαδικασία για την καθαριότητα και την συντήρηση των χαλιών σας. Στα χαλιά αναπτύσσονται μικροοργανισμοί που μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και άσθμα ή αλλεργίες. Ο βιοκαθαρισμός μπορεί να συμβάλει στον καθαρισμό και στην εξόντωση των επιβλαβών μικροοργανισμών που επιβαρύνουν όχι μόνο την υγεία των μελών της οικογένειας αλλά και των χαλιών σας.

Κατηγορίες

Ένας ολοκληρωμένος βιοκαθαρισμός συνδυάζει την μέθοδο του στεγνού και του υγρού βιοκαθαρισμού. Ο πρώτος είναι υπεύθυνος για την απομάκρυνση του μικροβιακού φορτίου, ενώ ο δεύτερος για την εξαφάνιση των λεκέδων και του αισθητικού κομματιού. 

Οφέλη Βιοκαθαρισμού

 • Απομακρύνει ακάρεα και μικροοργανισμούς
 • Εξαφανίζει εις βάθος λεκέδες
 • Εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές
 • Προστατεύει από αλλεργίες και άσθμα
 • Διατηρεί την ζωντάνια των χρωμάτων των χαλιών 
 • Αναζωογονεί και αυξάνει τη διάρκεια ζωής του χαλιού 

Ποια διαδικασία ακολουθούμε στο βιοκαθαρισμό χαλιών;

Στεγνός βιοκαθαρισμός 

Στον στεγνό βιοκαθαρισμό εφαρμόζεται στεγνή αναρρόφηση με σκούπα. Στη συνέχεια για την πλήρη αποστείρωση και απολύμανση του χαλιού χρησιμοποιείται καθαρισμός με ατμό.  Τέλος, το χαλί ψεκάζεται ώστε να απομακρυνθούν οι δυσάρεστες οσμές και να εξασφαλιστεί η αίσθηση φρεσκάδας.

Υγρός βιοκαθαρισμός

Στον υγρό βιοκαθαρισμό εφαρμόζεται στεγνή αναρρόφηση με σκούπα. Στη συνέχεια ψεκάζεται το χαλί σε όλη του την επιφάνεια. Έπειτα πλένονται με ειδική σκούπα που απλώνει αφρό στο χαλί καθαρίζοντάς το εις βάθος. Τέλος, ένα ειδικό μηχάνημα απορροφάει το μεγαλύτερο μέρος της υγρασίας του χαλιού αφήνοντας το στεγνό.

Εμείς αναλαμβάνουμε την γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση σας και εσείς απολαμβάνετε καθαρά χαλιά παρέχοντας σε εσάς και την οικογένεια σας καλύτερη προστασία από μικρόβια. Η EXPRESS HELLAS αναλαμβάνει και τον βιοκαθαρισμό μοκετών, κουβερτών, παπλωμάτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Με απόλυτη συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό καλύπτουμε όλες τις ανάγκες του χώρου σας. Βρείτε την υπηρεσία καθαρισμού που σας ενδιαφέρει και ζητήστε μας να σας δώσουμε εντελώς δωρεάν μία προσφορά καθαρισμού!

Επιλέξτε κι εσείς την EXPRESS HELLAS για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των χαλιών σας και προστασία της υγείας όλης της οικογένειας!

Επιπλέον αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση αλλά και αποθήκευση των χαλιών σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας +30 2310692242