Καθαρισμός χαλιών στην Θεσσαλονίκη

Η Εταιρεία

Καθαρισμός χαλιών στην Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική εδώ και 45 χρόνια!

Η EXPRESS HELLAS δημιουργήθηκε το 1978 ως οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο του καθαρισμού χαλιών στη Θεσσαλονίκη. Με στόχο την υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες της & τη συνεχή μέριμνα στην προσωπική φροντίδα. Καταξιωμένη και με πολυετή εμπειρία, η EXPRESS HELLAS  μέχρι και σήμερα αναζητά διαρκώς τρόπους να εξελίσσεται, με σύμμαχο την τεχνολογία, την έμφαση στη λεπτομέρεια, αλλά και την αγάπη για την καθαριότητα. Η EXPRESS HELLAS εξασφαλίζει τον καθαρισμό χαλιών στην Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική με απόλυτο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

Η εταιρεία αναλαμβάνει τον καθαρισμό σε:

 • χαλιά
 • μοκέτες
 • παπλώματα
 • κουβέρτες
 • πουφ & ξαπλώστρες παραλίας
 • τέντες

Επίσης, αναλαμβάνει την επιδιόρθωση σε:

 • χαλιά
 • μοκέτες
 • τέντες

Άλλες υπηρεσίες:

 • Επιτόπιοι καθαρισμοί σαλονιών & στρωμάτων
 • Υγρός καθαρισμός
 • Βιοκαθαρισμός αυτοκινήτων
 • Αποθήκευση & φύλαξη χαλιών

 Εμπιστευτείτε στην EXPRESS HELLAS την υγιεινή του χώρου σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας +30 2310692242

Καθαρισμός χαλιών στην Θεσσαλονίκη από το 1978

Δραστηριοποιούμαστε στον καθαρισμό χαλιών σε όλο τον νομό της Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής παρέχοντας τις υπηρεσίες μας άμεσα και γρήγορα. Πολιτική μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται, βέλτιστες λύσεις για κάθε ανάγκη & άψογη εξυπηρέτηση, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Με ένα μόνο τηλεφώνημα το ιδιαίτερα καταρτισμένο προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας, παραλαμβάνει τα αντικείμενα σας και εντός 2 ημερών σας τα επιστρέφει σαν καινούργια στον χρόνο της προτίμησης σας.  Επιθυμία μας είναι να ικανοποιήσουμε τον πελάτη μας και να τον δούμε χαμογελαστό.

Η ασφάλεια, η πολυετής πείρα & η ποιότητα είναι οι τρεις κύριοι πυλώνες γύρω από τους οποίους δουλεύουμε καθημερινά.

Είμαστε οι ειδικοί για το πλύσιμο των χαλιών σας

Γνωρίζοντας τα χαλιά σας καλύτερα και από εσάς, είμαστε πάντα δίπλα σας καλύπτοντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες και προκλήσεις στο πλύσιμο των χαλιών σας σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική. Διαθέτουμε ειδικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και σύγχρονο εξοπλισμό για να προσφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα στον καθαρισμό χαλιών. Χρησιμοποιώντας επιλεγμένα υλικά φιλικά προς τα χαλιά σας, αλλά και το περιβάλλον, προλαμβάνουμε για την εμφάνιση προβλημάτων υγείας και αλλεργιών για εσάς και την οικογένεια σας. Η ομάδα μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο προσφέρει κορυφαία ποιότητα στον καθαρισμό των χαλιών σας σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική. Πάντα διαθέσιμοι και έτοιμοι να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με επαγγελματισμό.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας να απαντάει σε οποιαδήποτε ερώτηση σας!

Διαθέτουμε ειδικές αποθήκες χαλιών

Τα χαλιά είναι πολύτιμα και χρειάζονται προσοχή, όχι μόνο στο πλύσιμο, αλλά και στη φύλαξη. Τα χαλιά σας αποθηκεύονται με μέγιστη προσοχή και φροντίδα στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της EXPRESS HELLAS. Κάθε χαλί λαμβάνει αποκλειστική και μοναδική μεταχείριση, ανάλογα με τη μέθοδο κατασκευής του. Τα χαλιά φυλάσσονται σε ειδικές αποθήκες στις καταλληλότερες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας διασφαλίζοντας την άριστη κατάσταση τους. Προστατευμένα από εξωγενείς παράγοντες, αποστειρωμένα από τον σκόρο, σας επιστρέφονται οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε στην κατάσταση που τα αγοράσατε.

Επικοινωνήστε μαζί μας +30 2310692242

 Εμπιστευτείτε στην EXPRESS HELLAS την υγιεινή του χώρου σας!

Το πελατολόγιο μας μεγαλώνει διαρκώς και σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.  Ο καθαρισμός χαλιών στην Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί το κύριο όραμα της εταιρείας μας. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι η ποιότητα των υπηρεσιών μας θα παραμείνει υψηλή, όπως είναι τα τελευταία 45 χρόνια. Στόχος και επιθυμία μας να διατηρήσουμε και να μετατρέψουμε τις σχέσεις μας μαζί σας σε μακροχρόνιες, παρέχοντας τις μέγιστες δυνατές υπηρεσίες σε ποιότητα και τιμή!