Επιδιορθώσεις Χαλιών

Επιδιορθώσεις χαλιών

Χαρείτε τα αγαπημένα σας χαλιά για περισσότερα χρόνια!

Στην EXPRESS HELLAS αναλαμβάνουμε να δώσουμε στα χαλιά σας την χαμένη τους ζωντάνια προκειμένου να μπορείτε να τα χαρείτε για ακόμη περισσότερα χρόνια!

Με την πάροδο του χρόνου και την καθημερινή καταπόνηση, τα χαλιά σας εμφανίζουν φθορές οι οποίες υποβαθμίζουν το ρόλο τους μέσα στο χώρο τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά, για παράδειγμα σταματούν να προστατεύουν το ίδιο αποτελεσματικά τα δάπεδά σας.

Οι φθορές αυτές είναι πιο συχνές απ’ ότι πιστεύετε και πολλές φορές εμφανίζονται όσο κι αν προσέχετε και φροντίζετε τα χαλιά σας! Πολλές φορές μόνο το πλύσιμο του χαλιού σας δεν είναι αρκετό!

Τα τελευταία 42 χρόνια αναλαμβάνουμε Επιδιορθώσεις Χαλιών όλων των ειδών από φθορές που “απειλούν” την εμφάνιση αλλά και τη χρηστικότητά τους.

  • Μοκέτες
  • Χειροποίητα χαλιά
  • Μηχανοποίητα χαλιά
  • Μεταξωτά χαλιά 
  • Κι όχι μόνο!

Επικοινωνήστε μαζί μας +30 2310692242

Είμαστε εδώ με πλήρεις λύσεις επιδιόρθωσης!

Στην EXPRESS HELLAS αναλαμβάνουμε Επιδιορθώσεις Χαλιών σε: 

Φθορές στα ρέλια ή στα κρόσσια

Είναι από τις πρώτες φθορές που εμφανίζουν τα χαλιά και από τις πιο επικίνδυνες αφού η ζημιά μπορεί να επεκταθεί και στο κυρίως σώμα του χαλιού και να προκαλέσει την ολική καταστροφή του. 

Στο ταπητοκαθαριστήριό μας αναλαμβάνουμε να αντικαταστήσουμε εγκαίρως τα ρέλια και τα κρόσσια στα χαλιά σας ώστε να προλάβουμε τα “χειρότερα”!

Τρύπες στο πέλος του χαλιού

Αναλαμβάνουμε να σας προτείνουμε την πιο αποτελεσματική και οικονομική λύση για να καλυφθεί το κενό στο πέλος του χαλιού σας και να επιδιορθωθεί η φθορά.

Τρύπες στο στημόνι του χαλιού

Στην EXPRESS HELLAS αξιολογούμε την έκταση της φθοράς και προτείνουμε την κατάλληλη λύση για να γίνει το μπάλωμα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Κοψίματα – Σκισίματα – Εκδορές στο σώμα του χαλιού 

Ανάλογα με τη σύνθεση και τις ιδιαίτερες ανάγκες του χαλιού σας, αναλαμβάνουμε να το επιδιορθώσουμε με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο προκειμένου να επανέλθει η ανθεκτικότητά του.

Επικοινωνήστε μαζί μας +30 2310692242

Φθορά στο χρώμα του χαλιού

Με σύγχρονες μεθόδους και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα στην EPXRESS HELLAS μπορούμε να επαναφέρουμε το χαλί σας στην αρχική του κατάσταση είτε με τον αποχρωματισμό είτε με τον επαναχρωματισμό του. 

Ξεθώριασμα

Στο ταπητοκαθαριστήριό μας εδώ και 42 χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει χιλιάδες περιπτώσεις χαλιών με ξεθωριασμένο χρώμα είτε από την κακή συντήρηση και την πάροδο των ετών είτε από την υπέρμετρη έκθεση στον ήλιο. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε τη λύση για να δείτε το χαλί σας πιο ζωντανό από ποτέ με τον κατάλληλο καθαρισμό!

Χρώμα στα κρόσσια

Αν για παράδειγμα έχετε πλύνει το χαλί σας και πέρασε χρώμα στα κρόσσια, τότε η EXPRESS HELLAS μπορεί εύκολα και γρήγορα μέσα από ειδικές διεργασίες να επαναφέρει τα κρόσσια σας στο αρχικό τους χρώμα.

Καψίματα στο χαλί

Και στις εκτεταμένες φθορές από καψίματα στο χαλί σας που έχουν προκληθεί από διάφορες αιτίες, όπως για παράδειγμα από τζάκι, έχουμε τη λύση!

Αλλαγή διαστάσεων

Τέλος, στην EXPRESS HELLAS αναλαμβάνουμε τις επιδιορθώσεις σε χαλιά με τη μορφή αλλαγής διαστάσεων. Αν για παράδειγμα,  θέλετε να μικρύνετε για κάποιο λόγο το χαλί σας ή εναλλακτικά να δημιουργήσετε πολλά μικρότερα χαλάκια, τότε κόβουμε το χαλί σας και περνάμε ρέλια ή κρόσσια στα νέα τεμάχια.
Επιλέξτε κι εσείς σήμερα την EXPRESS HELLAS για την καλύτερη φροντίδα και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των χαλιών σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας +30 2310692242