Πλύσιμο χαλιών στην Θεσσαλονίκη

Πλύσιμο χαλιών

Η ΕXPRESS HELLAS που δραστηριοποιείται στο πλύσιμο χαλιών στην Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική διαθέτει πολυετή εμπειρία, παρέχοντας εγγύηση άριστου καθαρισμού,  υπεύθυνης φροντίδας και ασφαλής φύλαξης των χαλιών σας. Το πλύσιμο των χαλιών σας στην EXPRESS HELLAS αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή καθώς καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τα χαλιά εις βάθος και με απόλυτη οργάνωση. Το πλύσιμο χαλιών που εφαρμόζουμε στην EXPRESS HELLAS εξοντώνει όλους τους βλαβερούς μικροοργανισμούς όπως τα ακάρεα, για να απολαμβάνετε ένα καθαρό και υγιές χαλί. Παράλληλα, εφαρμόζονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξαφανίζονται οι λεκέδες στα χαλιά σας και να επιτυγχάνεται ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα. Εμείς αναλαμβάνουμε την γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση σας και εσείς απολαμβάνετε καθαρά χαλιά παρέχοντας σε εσάς και την οικογένεια σας καλύτερη προστασία από μικρόβια.

Επικοινωνήστε μαζί μας +30 2310692242

 και ζητήστε προσφορά!

Εμπιστευτείτε στην EXPRESS HELLAS την υγιεινή του χώρου σας!

Γιατί να επιλέξω EXPRESS HELLAS για το πλύσιμο χαλιών;

  • Καθαρισμός χαλιών γρήγορα
  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής
  • Παραλαβή και παράδοση εντός 2 ημερών
  • Σύγχρονος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας
  • Παραπάνω από 45 χρόνια εμπειρίας
  • Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό 
  • Χρήση καθαριστικών φιλικά προς τα χαλιά σας και το περιβάλλον
  • Οικονομικότερες τιμές από όλη την αγορά

Ποια διαδικασία ακολουθούμε στο πλύσιμο χαλιών;

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Θεσσαλονίκη το πλύσιμο των χαλιών σας ακολουθεί συγκεκριμένη σειρά ενεργειών.

Παραλαβή

Το έμπειρο προσωπικό  μας αναλαμβάνει να παραλάβει τα χαλιά σας από το χώρο σας. Με ένα τηλεφώνημα κανονίζεται και πραγματοποιείται ραντεβού σε μέρα και ώρα που σας βολεύει. Στη συνέχεια το χαλί σας παραλαμβάνεται από τον ειδικό μας και μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις μας.

Διαδικασία καθαρισμού

Ανάλογα με τον τύπο, τις διαστάσεις και τις ανάγκες του χαλιού σας επιλέγεται το πιο κατάλληλο πρόγραμμα καθαρισμού που θα εξασφαλίσει την καλύτερη προστασία του κατά την διαδικασία πλυσίματος.  Αφού ελεγχθεί το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο επιλέγεται και ο τρόπος πλυσίματος του χαλιού Το χαλί σας ελέγχεται προσεκτικά και πριν το καθάρισμα τινάσσεται σε ειδικό μηχάνημα ώστε να απομακρυνθούν οι ξηροί ρύποι.. Στη συνέχεια με τον σύγχρονο εξοπλισμό πραγματοποιείται επαναλαμβανόμενο πλύσιμο του χαλιού σας με άριστα υλικά καθαρισμού που προστατεύουν το χαλί σας αλλά και το περιβάλλον.

Αφύγρανση

Το στέγνωμα του χαλιού σας γίνεται σε ειδικούς διαμορφωμένους χώρους στις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη. Απαλλαγμένα από εξωγενείς παράγοντες όπως ήλιο και υγρασία τα χαλιά σας πλένονται και στεγνώνουν σε ασφαλείς συνθήκες ώστε να μην αλλοιωθούν τα χρώματα και η υφή τους. 

Συσκευασία & Αποθήκευση

Σε αυτό το στάδιο το χαλιά σας σκουπίζονται, χτενίζονται και συσκευάζονται με ειδικές σακούλες που αφήνουν το χαλί να αναπνέει και να μην παρουσιάσει υγρασία που μπορεί να αποβεί σε μούχλα. Πλέον είναι έτοιμα για την άμεση μεταφορά και το στρώσιμο τους στο χώρο σας ή την αποθήκευση στο χώρο μας και την επιστροφή τους σε χρόνο που επιθυμείτε.

Εμείς αναλαμβάνουμε την γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση σας και εσείς απολαμβάνετε καθαρά χαλιά παρέχοντας σε εσάς και την οικογένεια σας καλύτερη προστασία από μικρόβια. Η EXPRESS HELLAS αναλαμβάνει και τον βιολογικό καθαρισμό μοκετών, κουβερτών, παπλωμάτων. Βρείτε την υπηρεσία καθαρισμού που σας ενδιαφέρει και ζητήστε μας να σας δώσουμε εντελώς δωρεάν μία προσφορά καθαρισμού!

Επιλέξτε κι εσείς την EXPRESS HELLAS για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των χαλιών σας και προστασία της υγείας όλης της οικογένειας!

Επιπλέον αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση αλλά και αποθήκευση των χαλιών σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας +30 2310692242